Habex AS – Kvalitet i hvert oppdrag

En ledende aktør i anleggsbransjen

Kontakt oss

Hvem er vi?

Habex AS er et veletablert entreprenørfirma som ble grunnlagt i 2013, og holder til i Eggedal, i Sigdal kommune. Vår sentrale beliggenhet plasserer oss strategisk midt i Buskerud, og vi betjener kunder over hele det sentrale Østlandet.

Vi er i dag 30 dyktige ansatte, hvorav to er lærlinger, som utgjør vår virksomhet. Med bred kompetanse, lang erfaring, fagbrev og kurs, kan våre medarbeidere håndtere utfordrende oppdrag med presisjon og effektivitet. Vårt firma er tuftet på verdier som kvalitet, sikkerhet og profesjonalitet, og vi er klare til å møte enhver utfordring innen anleggsbransjen.

Administrasjonen

Ikon - mann med hjelm

Daglig leder

Knut Bjertnes

911 44 654
knut@habex.no

Ikon - mann med hjelm

Anleggsleder

Vegard Klev

456 60 857
vegard@habex.no 

Ikon - mann med hjelm

Transportleder

Leif Erik Haga

920 37 045
leiferik@habex.no

Ikon - mann med hjelm

Kontorleder

Kristin Haugen Bjertnes

948 16 760
kristin@habex.no

Sertifiserte fagfolk

Habex AS har oppnådd sentral godkjenning i tiltaksklasse 2, som bekrefter vår evne til å håndtere arbeid av høy kompleksitet og tekniske krav.

Godkjenninger, kurs og sertifikater

Vil du jobbe hos oss?

Habex AS er stadig på utkikk etter dedikerte og dyktige folk som ønsker å utvikle sin karriere. Som en del av vårt team vil du jobbe med erfarne fagfolk, få tilgang til spennende prosjekter, og bidra til å forme fremtiden for vår virksomhet. Se våre ledige stillinger, eller send oss en åpen søknad hvor du forteller om din kompetanse.